Mobiliteitsmanagement

De meest gestelde vragen in de showroom bij de aanschaf van een youngtimer of klassieker zijn: waar laat ik die bumper spuiten? Waar breng ik mijn auto in onderhoud? Kan dat bij een vakgarage of fastfitter? Hebben ze bij de merkdealer wel voldoende verstand van deze auto? Een universele garage heeft doorgaans niet de specifieke kennis van een youngtimer in huis. Een dealer – soms – wel, maar dat gaat altijd gepaard met stevige werkplaatstarieven. 110,- Excl. BTW per uur is echt geen uitzondering. Voor beide geldt: verstand van auto’s hebben ze wel, maar liefde voor bijzondere automobielen ontbreekt vaak. Het kan ook anders.

NEXT Classics regelt het allemaal. Van onderhoudsbeurt tot schadeherstel. Of het nu een Volkswagen, een Mercedes-Benz of een Porsche is. Wij hebben diverse specialisten in het hele land ‘onder de knop’ die jouw auto op een uitstekende – lees: bedrijfszekere – manier kunnen onderhouden tegen sympathieke tarieven. Geen glimmende vloeren en grote panden op A-lokaties, maar vakmensen die weten wat ze doen. En dat ‘ontzorgt.’ En dat is nu precies ons sterke punt. Wij treden op als ‘mobiliteitsmanager’ en nemen je niet alleen de zorg en de logistiek uit handen, maar regelen meteen dat de werkzaamheden tegen marktconforme prijzen worden uitgevoerd.

En hoe werkt dat dan?

Dat is betrekkelijk simpel. We spreken samen vooraf de werkzaamheden door en plannen deze efficiënt in bij de diverse werkplaatsen. Onderhoud en reparaties doen wij in eigen beheer in onze werkplaats in Limmen, maar schadeherstel vereist weer een heel ander specialisme, evenals de inbouw van bijvoorbeeld navigatieapparatuur of carkits. Wij hebben voor deze werkzaamheden de beste bedrijven geselecteerd. Bedrijven waar wij soms al jaren mee samenwerken. Jouw auto is dus altijd in de beste handen. Aangezien wij veel ondernemers tot onze klantenkring rekenen is er altijd vervangend vervoer beschikbaar tegen sympathieke tarieven.

Neem voor meer informatie contact op.

Mobiliteitsmanagement

Onderhoud youngtimer

…voor veertig jaar oude klassiekers…..

Onderhoud onderdelen youngtimer
Motor youngtimer

…maar ook voor recentere high-end sportscars.

× Whatsapp ons!