Media

Autovisie – Kaviaar in Tupperware

In Autovisie gaat Jaco Bijlsma dieper in op het fenomeen ‘sleeper.’ Je weet wel: een saaie leasebak met dikke motor waar je ’t niet aan af ziet. Onze Passat W8 stond oog in oog met een heuse Lancia Thema 8.32. Smaak bepaalt de keuze; het leesvoer is er niet minder smakelijk om!

Youngtimer Magazine – Overdonderend origineel

In het septembernummer van Youngtimer Magazine schrijft Dennis van Loenhout een pakkend artikel bij de foto’s van onze Opel Astra GSI. Hij haalt uiteindelijk de cover!

Auto Motor Klassiek – Belastingvrij dieselen

Voor Auto Motor Klassiek testte Chris de Raaf de ‘driveability’ van een Mercedes-Benz 220 D uit 1972, ten tijde van de reportage te koop bij ons. Fotografie is van Jacco van de Kuilen.

Auto Motor Youngtimer – Populaire moneymaker

In Auto Motor Youngtimer nummer 6 van 2013 voelt Rein de Ruiter een BMW 320iA type E30 met 33.000 km aan de tand. Ten tijde van de reportage stond de auto bij ons te koop. Hij is nu in bezit van een echte liefhebber en is niet meer ‘zu haben.’

Auto Motor Youngtimer – Aankoopadvies W140

In maart 2013 publiceerde Auto Motor Youngtimer een aankoopadvies voor de Mercedes-Benz S-Klasse type W140. Voor deze reportage gebruikte het magazine drie Kathedralen uit onze voorraad: een 300 SE 3.2, een 500 SE en een 600 SEL. Foto: Ronald van den Hurk

BNR Nieuwsradio – V12 Special

Ondergetekende was, samen met Leo de Haas, te gast bij presentatoren Wouter Karssen en Meindert Schut. Het resultaat was een hilarische uitzending van de Nationale Auto Show over de zin, maar vooral ook de onzin van een auto met V12 onder de kap. Het fragment is terug te luisteren op de website van BNR: www.bnr.nl

Auto Motor Youngtimer – De betovering is er nog steeds

Voor het eerste nummer van Auto Motor Youngtimer voelde Ton Roks onze 500 E aan de tand. Terug in de tijd, voor Ton.

SL Mercedes Revue – Koopwijzer W124

Op pagina 88 van het SL Mercedes magazine legt Louis Blom je haarfijn uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een Mercedes-Benz W124. Ter illustratie leende hij twee auto’s van mij: mijn eigen Impala metallic 300 Diesel en de Almandinrode 300 CE-24 Cabriolet.

Youngtimer Magazine – Budgetbrullen

In Youngtimer Magazine nummer 9 neemt Chris de Raaf onze Argento Ferrari 348tb mee voor een uitgebreide proefrit. We kregen de auto gelukkig ongeschonden terug.

Autokampioen – Superster

Jaap van der Sar en Andrew Walkinshaw legden in april 2008 op onnavolgbare wijze vast wat het inhoudt om met een 500 E te rijden. Zij gebruikten daarvoor een exemplaar in Rookzilver metallic met Brazil leder uit mijn voorraad.

Autokampioen – Bij de buren

Bart van den Acker voelde een Mercedes-Benz 500 E aan de tand. Een Almandinrood metallic exemplaar met zwart Karo interieur. Waar anders dan bij ons haal je een vers exemplaar voor een rijtest? Autokampioen publiceerde het artikel medio 2006. Louis Blom legde deze schoonheid op briljante wijze vast
× Whatsapp ons!