NEXT Classics heeft altijd een voorraad van minimaal twintig liefhebbersauto’s, klassiekers en youngtimers. Wij zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz. Staat de auto van je keuze er niet bij? Dan zoeken wij deze gewoon voor je op. Ook voor aankoopkeuringen, restauratie, onderhoud, taxaties en schadeherstel kun je bij ons terecht.

VERKOOP

Het liefst verkopen wij authentieke, ongerestaureerde auto’s met een lage kilometerstand zonder schadeverleden en met aantoonbare historie.  Een kilometerstand is overigens niet in alle gevallen maatgevend. Een goede staat van onderhoud (ook door de jaren heen) en regelmaat in de opbouw van de kilometerhistorie zijn veel belangrijkere criteria. Een bedrijfszekere auto van-de-zaak of een originele youngtimer voor de hobby of een klassieker voor in je collectie. NEXT Classics staat voor service, zorgeloosheid en vertrouwen op basis van een wederzijdse overeenkomst. Bij de verkoop van een auto moet je er samen een goed gevoel bij hebben. Wij moeten als het ware bij elkaar passen, zodat wij je de volgende auto ook weer kunnen verkopen.

BEOORDELING

Om je vooraf een zo getrouw mogelijk beeld van de door ons aangeboden auto’s te geven plaatsen wij beoordelingen die de staat van de auto zo nauwkeurig mogelijk weergeven. De slager die zijn eigen vlees keurt? Dat is niet de insteek:-) Een realistische beoordeling voorkomt teleurstellingen. Onze klanten komen soms van ver, en voor niets rijden is nooit leuk. Wij hanteren vier categorieën:

Beoordeling A
Een auto in zo goed als 100% originele lak, met lage kilometerstand en aantoonbare (kilometer)historie. De auto heeft nooit schade gehad.

Beoordeling B
Een auto in overwegend originele lak, met authentieke gebruikssporen en aantoonbare (kilometer)historie. De auto heeft nooit schade gehad.

Beoordeling C
Een auto met gebruikssporen, behorende bij de leeftijd en de kilometerstand van de auto. De kilometerstand is te herleiden.

Beoordeling D
Gebruikte voertuigen met hogere kilometerstanden en inruilers. Kilometerstanden met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid correct. Schadeverleden onbekend.

Een + of een – duidt aan dat de auto positief dan wel negatief van de standaard afwijkt. A+ is de hoogst haalbare graad; hier is dan sprake van een fabrieksnieuwe auto. Wij gebruiken de categorie D slechts om aan te duiden dat het een ingeruilde auto betreft, welke doorgaans op basis van ‘zo meenemen’ op de site staat.

GARANTIE

Wij verlenen drie maanden op motor en versnellingsbak tot een maximum van 2.500,- incl BTW of 10.000 gereden kilometers (wat het eerst bereikt wordt) mits de auto duurder is dan 7.500,- en minder dan 175.000 km gereden heeft.  Aanvullende garantie is in overleg mogelijk. De kilometerstanden van onze auto’s zijn altijd correct en gegarandeerd.

Filosofie

filosofie next classics 1

Gegarandeerde kilometerstanden

filosofie next classics 2

Complete historie

filosofie next classics 3
filosofie next classics 4
× Whatsapp ons!