NEXT Classics heeft altijd een voorraad van minimaal vijftien liefhebbersauto’s; exclusives, klassiekers en youngtimers. Staat de auto van je keuze er niet bij? Dan zoeken wij deze gewoon voor je op.

VERKOOP

Het liefst verkopen wij authentieke auto’s met een lage kilometerstand zonder schadeverleden en met aantoonbare historie.  Een kilometerstand is overigens niet in alle gevallen maatgevend. Een goede staat van onderhoud (ook door de jaren heen) en regelmaat in de opbouw van de kilometerhistorie zijn veel belangrijkere criteria. NEXT Classics staat voor service, zorgeloosheid en vertrouwen op basis van een wederzijdse overeenkomst. Bij de verkoop van een auto moet je er samen een goed gevoel bij hebben. Wij moeten als het ware bij elkaar passen, zodat wij je de volgende auto ook weer kunnen verkopen.

BEOORDELING

Om je vooraf een zo getrouw mogelijk beeld van de door ons aangeboden auto’s te geven plaatsen wij beoordelingen die de staat van de auto zo nauwkeurig mogelijk weergeven. Een realistische beoordeling voorkomt teleurstellingen. Onze klanten komen soms van ver, en voor niets rijden is nooit leuk. Wij hanteren vier categorieën:

Beoordeling A
Een auto in zo goed als 100% originele lak, met lage kilometerstand en aantoonbare (kilometer)historie. De auto heeft nooit schade gehad.

Beoordeling B
Een auto in overwegend originele lak, met authentieke gebruikssporen en aantoonbare (kilometer)historie. De auto heeft nooit schade gehad.

Beoordeling C
Een auto met gebruikssporen, behorende bij de leeftijd en de kilometerstand van de auto. De kilometerstand is te herleiden.

Een + of een – duidt aan dat de auto positief dan wel negatief van de standaard afwijkt. A+ is de hoogst haalbare graad; hier is dan sprake van een zo goed als nieuwe auto.

GARANTIE

Wij verlenen drie maanden garantie op elke auto. Aanvullende garantie is in overleg mogelijk. De kilometerstanden van onze auto’s zijn altijd correct en gegarandeerd.

Filosofie

filosofie next classics 1

Gegarandeerde kilometerstanden

Complete historie

× Whatsapp ons!